Vi skräddarsyr en stund som gör gott i själen.

Det finns ingen regelbok för hur livet ska levas, inte heller på ålderns höst. Vardag för den ene är ett äventyr för en annan, och vi fortsätter att vara morgon- eller kvällsmänniskor, pratkvarnar eller ensamvargar, energiknippen eller latmaskar och en massa andra saker. Vi är alla olika helt enkelt. 

Därför är det också så att Camigos tjänster kan se olika ut och skräddarsys för varje person. Välj hur ofta din anhöriga – eller du själv – vill ha hjälp av en camigo med våra abonnemangspaket. Därefter fyller vi dagen med aktiviteter som passar din anhöriga eller dig och er situation.

Våra paket

Vi erbjuder tre olika abonnemangspaket att välja mellan: Då och då för den som vill komma igång och smyga in lite liv i vardagen. Ofta för den som är glad för att det händer något ibland. Och Titt som tätt för den som längtar efter att det händer något nästan varje dag.

Då och då

245 kr/tim*

1 gång varannan vecka,
2 h per tillfälle.
(* = pris efter RUT-avdrag)

Välj Då och då

Ofta

Från 225 kr/tim*

1 – 2 gånger i veckan,
2 h per tillfälle.
(* = pris efter RUT-avdrag)

Välj Ofta

Titt som tätt

Från 199 kr/tim*

2 – 4 gånger i veckan,
2 h per tillfälle.
(* = pris efter RUT-avdrag)

Välj Titt som tätt


”För oss var det en stor trygghet att matchningsprocessen kändes så genomtänkt. Man vill ju inte att vem som helst ska komma hem till sin sjuka mamma.  Andrea från Camigo är varm och go och de klickade direkt. Känns så skönt! ”

– MALIN, 42

”För mig som bor i ett annat land har det verkligen varit en stor lättnad att veta att min pappa kommer ut och får frisk luft. Och framför allt – att han har någon att prata och skratta med. ”

– PETER, 45

”Tiden räcker inte riktigt till för oss och farfar behöver verkligen någon som kan hitta på saker tillsammans med honom. Vi har länge sökt efter alternativ till hemtjänsten, och blev så glada när vi hittade Camigo.”

– ANNA, 30

“Jag har märkt stor skillnad i min mamma sedan vi började med Camigo. Hon är så mycket gladare!”

– JOAKIM, 50